Turta de malai

Turta de malai – ideala atunci cand nu consumi paine!

Turta de malai

De 8 aprilie 2016

Mod de preparare

  1. Intr-un tuci se pune apa ,  sarea , zaharul si  se da in clocot.
  2. Adaugam  malaiul sub forma de ploaie si se amesteca, pentru a nu face cocoloase .
  3. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa, amestecand continuu .
  4. Cand este gata se adauga faina si se amesteca.
  5. Mamaliga se rastoarna intr-o tava unsa cu putin ulei , se intinde uniform cu o spatula unsa cu ulei  si cu o pensula se intinde otetul pe toata suprafata turtei.
  6. Se da la cuptor pana capata o culoare  aurie - usor rumena.

Se serveste cu sarmale, mancaruri cu carne, etc.

Pofta buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Poate te intereseaza si alte retete culinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *