Tort de biscuiti cu cafea

Tort de biscuiti cu cafea

De 8 octombrie 2015

  • Timp preparare : 30 min
  • Timp gatire : 45 min
  • Alergeni :

Mod de preparare

Cafeaua se amesteca cu zahar cca 1 min.
Biscuitii se pun pe o tava si se stropesc cu cafeaua indulcita.
Zaharul pudra se dizolva in cafea si rom, apoi se adauga treptat peste untul frecat spuma.
Pe un platou dreptunghiular se pune un rand de biscuiti, un strat de crema si se continua in acest fel , pana terminam cca 90% din crema.
Cu restul de crema se glazureaza tortul, iar cu ajutorul unei furculite formam un decor in functie de preferinta.
Se introduce la rece pana a doua zi (de preferat).
Se pudreaza cu cacao si se portioneaza. Se poate decora cu frisca batuta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

One Response to Tort de biscuiti cu cafea

  1. Mihaela

    Tortul arata excelent si cred ca e tot atit de gustos, pe cit de bine arata !
    Multumesc pentru reteta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *