Salata de icre cu ceapa verde

O salata delicioasa, ideala in componenta unor aperitive savuroase.

Salata de icre cu ceapa verde

De 6 octombrie 2015

  • Timp preparare : 30 min
  • Timp gatire : 10 min

Mod de preparare

Apa se pune la fiert, cand a dat in clocot se pune grisul umezit cu putina apa rece, se amesteca usor pana se ingroasa, se lasa apoi la racit. Intr-un bol se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit , se adauga zeama de lamaie, ceapa verde taiata rondele mici si daca este nevoie mai adaugam sare . Se omogenizeaza bine. Se aseaza intr-un bol cu salata verde, se decoreaza cu rondele fine de ceapa verde si rosie.
Se servesc la tartine, sandvisuri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Poate te intereseaza si alte retete culinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *