Rulada cu somon

Rulada cu somon

De 18 noiembrie 2015

  • Nota 5 stele - pe baza a 1 recenzii

Mod de preparare

Cascavalul taiat cubulete se  pune intr-un vas pe bain-marie, se amesteca  pana se topeste complet.

Pe un blat se  intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.

Asezam cascavalul pe folie si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.

Adaugam feliile de somon afumat, pe toata suprafata si rulam strans.

rulada cu somon 1

Invelim  rulada in folie alimentara ,  folia de aluminiu si  o strangem  bine la capete.

Puneti rulada pe o tava si se pune la rece pentru minim 3 ore.

Se portioneaza in felii potrivite si se pune pe platou cu salata verde.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *