Prajitura cu mere de vara

Prajitura cu mere de vara

De 8 octombrie 2015

Mod de preparare

Merele se spala, se curata de cotor si samburi, apoi se taie feliute. Intr-o cratita adaugam merele si zaharul, se amesteca si se lasa sa se caleasca cca 5 minute. Se lasa la racit pana obtinem compozitia de blat.
Albusurile se bat spuma cu zahar. Separat , intr-un bol mai mare galbenusurile se mixeaza cu ulei, lapte si sare. Adaugam peste compozitie albusurile spuma si faina amestecata cu praf de copt. Se amesteca cu usor astfel incat sa obtinem o compozitie omogena.
Se toarna in tava, se intinde, apoi adaugam merele in mod uniform pe toata suprafata prajiturii.
Se introduce in cuptorul incalzit la 160 grade si se lasa la copt cca 20 min.
Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza dupa preferinta.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *