Placinta cu carne

O placinta simpla, rapida si delicioasa …

Placinta cu carne

De 5 octombrie 2015

  • Timp preparare : 20 min
  • Timp gatire : 40 min
  • Nota 5 stele - pe baza a 2 recenzii
  • Alergeni : , ,

Mod de preparare

Foile de placinta se impart in doua parti.
Intr-o cratita punem uleiul la incins, se adauga ceapa tocata marunt si lasam la calit.
Se adauga carnea tocata, sare si piper dupa gust , amestecam si lasam pana isi schimba culoarea la foc mic cca 30 min.
Se lasa sa se raceasca , se adauga ouale, cascavalul , grisul si amestecam.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt, se pune prima jumatate din cantitatea de foi pe rand, 2 cate 2 , unse cu ulei si stopite cu lapte.
Se adauga umplutura apoi restul de foi, repetand aceasi tehnica ca la prima parte de foi.
Se unge cu ou, se portioneaza cu grija , presaram susan si se introduce in cuptorul incalzit.
Se lasa la copt pana devine aurie si creste in volum.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca cateva momente.

Se serveste calda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *