Pate de ciuperci

Pate de ciuperci

De 31 martie 2016

  • Nota 5 stele - pe baza a 1 recenzii

Mod de preparare

  1. Ciupercile spalate , le taiem in 2, 4 parti si se pun la fiert pentru 15-20 min. Dupa fierbere se pun la scurs intr-o sita.
  2. Ceapa se marunteste si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile, sare si piper, pana capata o culoare usor aurie.
  3. Se lasa sa se racesca complet apoi cu un mixer vertical se mixeaza  pana obtinem un pate omogen.
  4. Pate-ul se potriveste de sare si piper si se introduce la rece pentru 30 min .
  5. Se serveste cu rosii si castraveti.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Poate te intereseaza si alte retete culinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *