Oua umplute cu pasta de avocado

Un aperitiv usor, rapid si sanatos !

Oua umplute cu pasta de avocado

De 22 ianuarie 2017

 

 

Mod de preparare

Ouale fierte si curatite de coaja,  le taiem pe lungime si scoatem cu grija galbenusurile.

Avocado bine copt se taie in doua pe lungime.

Cu ajutorul unui cutit scoatem samburele si cu o lingurita scoatem miezul.

In vasul unui blender vertical adaugam bucatile de avocado, ceapa rosie taiata marunt, uleiul, galbenusurile, sare, piper si zeama de lamaie.

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta obtinuta se pune intr-un pos (cu varf stelat) si umplem jumatatile de albusuri.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *