Fursecuri cu nuca de cocos

Fursecuri deliciose pentru cafea sau ceai.

Fursecuri cu nuca de cocos

De 9 octombrie 2015

  • Timp preparare : 30 min
  • Timp gatire : 45 min
  • Nota 5 stele - pe baza a 1 recenzii
  • Alergeni : ,

Mod de preparare

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma.
Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine.
Se adauga faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat potrivit ca si consistenta.
Se pune aluatul intr-un pos cu sprit si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt de forma unui S.
Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt la foc potrivit.
Cand sunt gata , adica aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Dupa racire se glazureaza cu ciocolata alba apoi se trec prin nuca de cocos.
Se lasa la rece , apoi se pun pe platou.
Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *