Crochete de peste

Delicioase, numai bune de savurat mai ales langa o salata.

Crochete de peste

De 6 octombrie 2015

Mod de preparare

Carnea de ton se pune la fiert in apa cu sare cca 5 minute. Cand este gata se scoate din vasul in care a fiert si se lasa la scurs intr-o sita. Separat se formeaza sosul: intr-o tigaie topim untul, adaugam faina amestecam repede apoi se pune laptele si amestecam pana se omogenizeaza. Se lasa la fiert cca 3 minute amestecand continuu. Cand este gata se lasa la racit. Intr-un bol punem carnea de ton fiarta si scursa, sare, sosul alb rece, 1 ou, verdeata tocata marunt, piper si cascavalul ras. Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Se ia cu lingura compozitie, se trece prin ou batut, apoi prin pemet si modelam basonase. Se pun la prajit in ulei incins si se prajesc pe amebele parti. Cand sunt gata se pun intr-un bol tapetat cu servetel.
Se servesc cu salata verde.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *