Cornulete cu rahat

Iti doresti desert ? gustos , rapid si aromat? nimic mai simplu, avem reteta !

Cornulete cu rahat

De 9 octombrie 2015

  • Timp preparare : 20 min
  • Timp gatire : 45 min
  • Nota 5 stele - pe baza a 2 recenzii
  • Alergeni :

Mod de preparare

Rahatul se taie in fasii potrivite.
Foietajul se intinde pe o planseta si se taie in fasii.
Se ia cate o bucatica de rahar si se ruleaza o data, apoi se taie.
Cornuletele obtinute se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit.
Cand devin aurii se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se pun pe platou si se pudreaza cu zahar farin.
Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *