Ciorba de vacuta cu legume

Ciorba de vacuta cu legume

De 6 octombrie 2015

  • Timp preparare : 20 min
  • Timp gatire : 60 min
  • Alergeni : ,

Mod de preparare

Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, ardeiul, ceapa, cartofii se taie cubulete.
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
Cand carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii si si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic. Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele si o taiem cuburi. Se introduce din nou in ciorba.
Cu 10 min inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga pasta de tomate si cartofii taiati cubulete.
Cand este gata se adauga patrunjel sau leustean tocat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *