Chec de post cu cacao

Intr-o zi de post ne rasfatam cu un desert delicios si aromat. Checul de post cu cacao si dulceata de cirese este desertul ideal !

Chec de post cu cacao

De 10 octombrie 2015

  • Timp preparare : 25 min
  • Timp gatire : 45 min
  • Alergeni :

Mod de preparare

Pregatim glazura- intr-un vas se amesteca zaharul, apa, vanilia si cacao . Se pune pe foc amestecand continuu, pana la punctul de fierbere. Se inchide focul si mai amestecam cca 1 min.

Preparare chec – Intr-un vas se adauga : margarina , dulceata , zaharul, apa, zaharul vanilat, praful de copt, sare. Se amesteca energic cca 1 min apoi se adauga faina amestecata cu cacao. Se amesteca pana se incorporeaza si obtinem o compozitie omogena. Se tapeteaza o tava de cozonac cu hartie de copt, se adauga compozitia obtinuta si se introduce in cuptorul incalzit la 160 C si se lasa la copt cca 30-40 min. Se lasa sa se racesca cateva minute apoi se glazureaza si se decoreaza cu nuca de cocos. Glazura se pregateste cand checul este gata.
Se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza. Se serveste rece.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *