Biscuiti digestivi

Biscuiti digestivi si deliciosi . Serviti ca desert intr-o zi de post sau la cafeaua de la micul dejun , cu siguranta iti vor face ziua mai frumoasa!

Biscuiti digestivi

De 7 octombrie 2015

  • Timp preparare : 10 min
  • Timp gatire : 20 min
  • Nota 5 stele - pe baza a 1 recenzii
  • Alergeni :

Mod de preparare

Nuca, alunele de padure si fulgii de ovaz sau tarata se macina (astfel incat sa nu devina o faina)
Se pun intr-un bol apoi se adauga mierea, praful de copt nestins, pudra de roscove, vanilia, apa si se amesteca pana obtinem un aluat bun de intins.
Aluatul se intinde intre doua hartii de copt, la o grosime potrivita. Se portioneaza in patratele, se inteapa cu furculita pentru decor si se trage intr-o tava de copt.
Biscuitii se coc cca 15-20 min la 160 C. Se scot din cuptor si se lasa sa se racesca complet.

Desertul ideal intr-o zi de post .

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *