Biscuiti cu miere (Faguri)

Biscuitii cu miere sau fagurii, pregatiti in casa fara conservanti reprezinta pentru multi dintre noi „desertul copilariei” . Deliciosi si aromati !

Biscuiti cu miere (Faguri)

De 7 octombrie 2015

Mod de preparare

Ingredientele (oua, lapte, miere, zahar, vanilie, ulei, bicarbonat stins ) se mixeaza cca 5 min. Se adauga treptat faina , framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Se pune forma de faguri pe plita, sa se incinga bine . Din aluatul obtinut se formeaza bilute de aceasi marime , le punem pe forma, apoi presam bine.
Forma se tine cca 1 min pe o parte, 1 min pe a doua parte, astfel incat sa obtinem biscuiti copti uniform.
Se scot din forma si se pun pe o tava la racit.

Se servesc alaturi de cafea sau ceai . Dupa preferinta se pot umple cu diferite creme.

Pofta Buna !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *