Biscuiti cu magiun de prune Topoloveni

Biscuiti cu unt , umpluti cu magiun de prune si pudrati cu zahar aromat.

Biscuiti cu magiun de prune Topoloveni

De 9 octombrie 2015

Mod de preparare

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma.
Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine.
Se adauga vanilie, faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat vartos.
Pe o planseta se pune hartie de copt, presaram faina, se intinde alautul pe hartie, iar cu o forma de biscuiti decupam aluatul, biscuite, langa biscuite.
Se indeparteaza resturile, iar biscuitii raman pe hartia de copt.
Cu o furculita intepam fiecare biscuite in forma de stea.
Hartia cu biscuiti se pune cu grija intr-o tava , apoi se introduc in cuptorul incalzit.
Cand sunt gata , aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Pe jumatate din cantitatea de biscuiti se pun aveline mici de magiun, apoi se unesc, doi cate doi 🙂
Se pun pe platou si presaram zahar pudra.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *