Aperitiv Dobos

Aperitiv Dobos

De 28 martie 2016

  • Nota 5 stele - pe baza a 1 recenzii

Mod de preparare

Sunca si cascavalul se cumpara direct feliate -subtire.
Untul la temperatura camerei se amesteca cu sare si piper , dupa gust.
Pe un blat cu folie alimentara, se aseaza prima felie de cascaval, se unge cu un strat subtire de unt si asezam peste ea o felie de sunca presata. Procedam la fel cu restul feliilor de cascaval si sunca, ultima foaie este de cascaval.
Se preseaza usor apoi se inveleste in folie si se introduce la rece, cca 2 ore.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit se indeparteaza marginile neuniforme apoi se portioneaza. Deasupra fiecarui cub se infige o scobitoare.

Se serveste la mese festive.

Pofta Buna!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Se încarcă...

Articole recomandate

Poate te intereseaza si alte retete culinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *